Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Böylece görüşmeçi trafikleriniz nişane kitlenizi düz teşhisdığınızda ve anahtar kelimelerinizi seçtiğinizde elan aşkın bir enseış görebilirsiniz. Garaz kitle teriminı en iyi şekilde açıklayacak olan anlatım genel ağ sitenizi ziyaret etmesini istediğiniz benibeşer grubu olarak tanılamamlanabilir. Bu bağlamlamda web sitenizde iz düz ürünlerin ya da hizmetleri satın alabilecek insanoğlu sizlerin uğur kitlenizi oluşturur.

Diyelim ki bir nöbetletmeniz var ve internette tanınmak istiyorsunuz. Bunun en uygun yollarından biri insanların en çok kullandığı platformlara reklam vermektir. Google’ı hem Türkiye hem de dünyada milyonlarca nefer kullanıyor.

Bu hizmetler haricinde müşterilerimizin İnteraktifPlus ekibimizden gidermek istedikleri hizmetleri haberleşme yoluyla bizlere bilim vererek ayrıntılıca öğrenebilmektedir.

Bulunmuş Olduğunuz sektörde rakiplerinizin kimler bulunduğunu buluyoruz. Rakip analizi yaparak neler yapmanız gerektiğini tenha tenha derece ediyoruz.

İlgi alanlarına bakılırsa hedefleme strüktürn: İnternet kullanıcılarının rağbet alanlarına bakılırsa hedefleme yaparak, reklamlarınızı belli başlı bağ alanlarına ehil kişilere gösterin.

Web siteniz olmadan Google reklam verebilirsiniz. Reklam açılış sayfanıza toplumsal iletişim ortamı hesabınızı, domestik işletme kaydınızı yazabilir yahut Tek telefon araması üreten reklam verebilirsiniz.

Google reklamlarıyla arama yapan kullanıcılar reklamınıza tıklayıp web sitenizi görüşme etmiş olduğu mevsim yada sizi aradığında ödeme yaparsınız. Kısacası; reklamınızdan sonuç almış olduğunızda mangır ödersiniz.

En azca öbür unsurlar kadar reklam metinlerinin de reklamın süksesı üzerinde cesim bir rolü vardır. Reklam metinlerinin ilgi çekmesi, reklamı özetler nitelikte olması ve nazarıitibar çekerek hedefe yönlendirir olması gerekir. Reklam metinlerinin tıklanma tahminının etkili olması Google Ads kalite benekını pozitif yönde etkiler. Kalite benekı da reklam sıralamasını etkilediği sinein reklam metinlerinin en namuslu şekilde yazgılmasını öneriyoruz. Bunun yürekin testler yapabilir evet da yekten çokça reklam metni oluşturarak en iyi sonucu veren ve en çok tıklama oranlarına mevla olanlar arasında bileğerlendirmeler yapmanızı referans ederiz.

Google Ads uzmanı tutulmak kolay mı? Bütün bilgilerin elinizin altında olması, Google Ads Spesiyalistı olmayı kolaylaştırır. Bir kursa kaydolarak, sertifikanızı alarak ve peşi sıra pratik deneyiminizi fazlalıkrarak başlayın.

Bu aşamada yapmanız müstelzim Google aranan kelimelere aksiyon etmenizdir. Her devran Google’da aranan kelimeleri keyword olarak ekleyin. Reklam içinde ne olduğu ve kârletmenizle uyumlu kelimeler belirlemeniz gerektiğini bir su henüz çizgiırlatalım.

KPI’lar sorunletmenizin verimliliğini bırakmak kucakin önem vermeniz gereken verilerden oluşur. İşletmenizin hedeflerine idrak yolculuğundaki performansını görmenize yardımcı olur.

Spor Ayakkabı anahtar kelimesini geniş eşleme olarak kullandığımızda spor yetiştirmek bağırsakin pabuçlar ve ya kırmızı spor ayakkabı kadar kelimeleri de tetikler.

Örneğin, spor ayakkabı arayan bir kullanıcıyı klasik ayakkabı sayfası google reklam ajansı ile muhaliflamayın. Kullanıcının tıklama amacına yönlü ve onu web sitenizde tutacak bir sayfayı nihai URL olarak belirleyin.

Google Ads reklam platformu, Ekim 2000 senesinde Google Adwords olarak dijital reklamcılık yazgıına serlamış başüstüne. 2018 yılında ise adı Google Ads olarak değkârtirildi.

Report this wiki page