Google Reklam Uzmanı

Wiki Article

İster Earnado Sistemi ile gerek Google reklam ajansı ile çhileışın, Google reklamlarınızdan randıman koymak ciğerin kesiksizlığın asal olduğunu unutmamalısınız. Reklam çkırmızıışmalarınızı sarrafiyelatıp 1 ay sonra boşlamak yahut 1 kamer süresince hemen sonuç oyalanmak rast bir yaklaşım değildir. Ne derece hızlı sonuç alacağınız web sitenizin kullanıcı dostu olması, yapılan SEO çallıkışmaları verdiğiniz özen ve ürünün performansına gereğince, rekabet tenasüpına bakarak değkârmektedir.

Reklamlarımızın taban yapı taşı anahtar kelimelerdir. Bir ziyaretçi google bir anahtar kelime yazgıp arattığında, bu anahtar sözcük reklamlarımızda bulunan ise reklamlarımız kullanıcının muhalifsına çıkacaktır.

Google reklam mahirı olarak alacağınız eğitim nihayetinde platformla ve işleyişiyle alakadar her şeyi bilecek ve kampanyalarınızı kellearı karınin gestaltlandırmanıza imkân teşhisyacaksınız.

Anahtar kelimeyi bir ziyaretçi aratıyorsa, bu anahtar söz reklam başlangıçlıklarında geçmelidir. Hangi anahtar kelimeyi arayacağından emin değilseniz  Araya anahtar lügat ekleme özelliğini kullanarak, reklamlarınızda mevcut anahtar kelimeler aratıldığında reklam başlangıçlığında ve reklam açıklamasında görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

İlgi alanlarına göre hedefleme dokuman: İnternet kullanıcılarının nazarıitibar alanlarına bakarak hedefleme yaparak, reklamlarınızı sınırlı kontak alanlarına malik kişilere gösterin.

Web siteniz olmadan Google reklam verebilirsiniz. Reklam açılış sayfanıza içtimai iletişim ortamı hesabınızı, mevzii pres kaydınızı yazabilir veya Yalnızca telefon araması üreten reklam verebilirsiniz.

Taşınabilir uygulamalarda reklam yayınlayın: Taşınabilir uygulamalarda reklam yayınlayarak, taşınabilir kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

Anahtar kelimeleri gruplandırın: Anahtar kelimeleri gruplandırarak, makul bir tem veya mevzu çevresinde alakadar anahtar kelimeleri bir araya getirin.

Google’ın açıklamasında yazdığı gibi bu kısmı doldurduktan sonra reklamınız sizin yazdığınız adresin benzeyenında mevcut kullanıcılara gösterir.

Reklam metinlerini ve görselleri optimize edin: Reklam metinlerinizi ve görsellerinizi domestik hedef kitlenize amelî şekilde optimize edin.

SEO çalışmaları ile birlikte arama motorlarında üst sıralarda makam alarak site trafiğini arttırmayı mirardık.

Davranışsal hedefleme kullanın: İnternet kullanıcılarının arama ve gezinme davranışlarına nazaran hedefleme yapabilirsiniz. Bu, belirli anahtar kelimeleri arayanlar, belirli web google reklam ajansı sitelerini görüşme edenler veya sınırlı icraatı kullananlar gibi davranışsal hedeflemeleri sineerir.

Google Ads reklamlarının yapı taşı mantığı, tıklama başı maliyetler ile sıralama almasıdır. Tıklama başı vermiş başüstüneğunuz önerme ne denli faik evet ise o kadar daha üst tam makam kızılırsınız. (Üst gün yalnızca öneri ile belirlenmez.)

Yalnızca Google reklamlarını kullanarak 2 milyondan şu denli websitesi ve uygulamada reklamlarınızı gösterebilirsiniz.

Report this wiki page